По неверство не постои љубов!
37, Bern, Швейцария

Неверството е најлошото нешто што може да се случи во една врска. Ако некоја личност сака да биде со друга, тогаш нека биде, ама прво нека раскине, па потоа нека прави што сака. По неверство не постои љубов!

264 просмотров
 
Комментарии
aleks076744781 12.07.2015

Ako ima neverstvo, fakticki voopsto ne postoela ,, Ljubov, , nego samo licen interes na ,, Laga,,

Дневники
Дневники обновляются каждые 5 минут